Greater Than AB planerar genomföra nyemission och ansöka om listning på AktieTorget

Greater Than AB förbereder sig nu för expansion och har därför för avsikt att under våren ansöka om listning på AktieTorget och i samband med listningen genomföra en nyemission om cirka 22 miljoner kronor.  

Greater Than har utvecklat produkten Enerfy Driving – ett ”RunKeeper” för världens alla bilister. Enerfy Driving bygger på en ny metod för att mäta hur energieffektivt fordon framförs, som dessutom gör det möjligt att jämföra bilkörning med andra förare, oberoende av biltyp eller trafik. Enerfy Driving består av en så kallad OBD-läsare som enkelt pluggas in i bilen samt en smartphone-applikation som finns tillgänglig för såväl Android som iPhone. Enerfy Driving är en social plattform där användarna kan följa sina vänner samt dela och jämföra hur smart man kör. Personliga tips, tävlingar och utmaningar med rabatterbjudanden är en naturlig del av applikationen.
 
Med Enerfy Driving kan du se hur smart du kör, jämföra och dela med alla andra förare oavsett biltyp eller trafikförhållande. Allt fler vill vara uppkopplade och många mäter samt jämför hur vi tränar, äter, väger och lever. Nu kan även alla bilister mäta och jämföra sig med vänner och andra förare över hela världen, samt göra något konkret för miljön och på så sätt uppnå potentialen att spara var femte tankning.

Med befintliga fordon kan vi göra en stor insats för att minska CO2 utsläppen – idag! ”Med Enerfy Driving blir det både roligt och meningsfullt att köra smart”; säger Bolagets grundare och styrelseordförande, Sten Forseke.  

Greater Than utvecklar teknologi och sociala plattformar för smartare bilkörning sedan 2004. Omfattande forskning och utveckling ligger bakom Enerfy Driving, som nu efter testlansering är redo att lanseras på den globala marknaden, främst genom viral och digital spridning. Den planerade kapitalanskaffningen och listningen på AktieTorget genomförs i syfte att finansiera Bolagets expansionsplan där fokus ligger på försäljning av den färdigutvecklade produkten Enerfy Drivning.

Greater Than AB
Styrelsen

För mer information, vänligen kontakta:
Liselott Johansson, Verkställande Direktör
Tel: +46 706 - 542 058
E-mail: liselott.johansson@greaterthan.eu

 

Pressrelease

Links

-

Latest pressrelease