Ny styrelse för Greater Than AB

Satsning på konsumentmarknad och ansökan om listning på Aktietorget.

Greater Than utvecklar teknologi och sociala plattformar som inspirerar till smartare bilkörning. Det unika med den nya tekniken är att bilister nu kan jämföra hur smart man kör, oavsett bilmodell, bränsleförbrukning eller trafiksituation, med vänner och andra förare världen över.


Greater Thans produkt LeanHaulage® för yrkesförare lanserades år 2006, och har idag användare över hela Europa. Nu tar bolaget nästa steg och skapar en social plattform för privatbilister, Enerfy®.

I anknytning till lanseringen av Enerfy® avser Greater Than att genomföra en nyemission samt lista Bolagets aktier för handel på AktieTorget.

Inför lanseringen har bolaget rekryterat en ny styrelse med fokus på entreprenörskap, digital marknadsföring och försäljning.


Nya i styrelsen är Per Made, entreprenör med erfarenhet från Keybroker, specialiserad på online-marknadsföring och försäljning, idag medgrundare och försäljningschef på Qwaya; Eva Fors, affärs- och marknadsdirektör Microsoft Sverige och Tina Thörner, framgångsrik kartläsare i rally och entreprenör.


I styrelsen ingår sedan tidigare Roger Karlsson, grundare av elhandelsbolaget Scandem som nu ingår i Jämtkraft samt Greater Thans grundare Sten Forseke med mångårig erfarenhet från bilindustrin, främst som leverantör av informationsteknik, är styrelsens ordförande.


- Det här är ett dream-team när vi nu ska lansera Enerfy Driving till konsumentmarknaden. Det säljs 85 miljoner nya bilar varje år. I Sverige finns drygt fyra miljoner bilar. Potentialen för Enerfy är mycket stor om man betänker att människor är nyfikna, vill mäta och veta allt idag, säger Sten Forseke. Jag ser fram emot att samarbeta med den nya styrelsen som tillsammans har alla de kompetenser vi behöver för vår kommande satsning.För mer information, vänligen kontakta:
Liselott Johansson, Verkställande Direktör
Tel: +46 706 - 542 058
E-mail: liselott.johansson@greaterthan.eu
www.greaterthan.eu
www.enerfydriving.com


 

Pressrelease

Links

-

Latest pressrelease