Greater Than AB förstärker sälj och marknadsföring

Företaget Greater Than har rekryterat Erik Hellqvist som marknadschef och Jimmy Palmqvist som försäljningschef. De har tidigare arbetat hos bl.a. Betsson, Paf och reklambyrån Lowe Brindfors.
 
Marknadschefen Erik Hellqvist har lång svensk och internationell erfarenhet när det gäller marknadsföring av e-tjänster och online produkter. Erik Hellqvists tidigare arbetsgivare har bl.a. varit Unibet och Betsson. Greater Than: s nya marknadschef har också startat och byggt upp svenska dotterbolag, för att etablera digitala produkter, i Canada och USA.

Försäljningschefen Jimmy Palmqvist har stor vana att arbeta med företag och tjänster i inlednings- och expansionsfaserna. Jimmy har arbetat mycket med att utveckla affärer och varumärken. Han har också erfarenhet av att arbeta med startup-företag. Under sin tid på spelbolaget Paf ökades lönsamheten med 130%.
-    Vi har verkligen hittat vårt drömteam för att nå framgång med Enerfy, den sociala plattformen för smartare bilkörning, säger företagets VD Liselott Johansson. Erik och Jimmy ska nu prioritera arbetet med lanseringen av produkten på den svenska och globala marknaden.

-    Den här satsningen är också en planerad del i Greater Than: s notering på Aktietorget. Emissionen ska användas till expansionen genom främst marknadsföring och försäljning av produkten Enerfy Driving till konsumentmarknaden, fortsätter Liselott Johansson.


Den nye försäljningschefen Jimmy Palmqvist ser fram mot sitt uppdrag.
-    Enerfy Driving-appen fyller ett stort behov, säger Jimmy. En social plattform för bilförarna där man kan följa sina vänner samt dela, tävla och jämföra hur smart man kör känns helt rätt.
Också marknadschefen Erik Hellqvist är full av entusiasm.
-    Enerfy Driving kallas för bilistens Runkeeper – en motionsapp som jag själv använder och som sedan länge passerat 10-miljonersgränsen när det gäller antalet nedladdningar. Jag ser verkligen fram mot att få till stånd en ordentlig tillväxt av Enerfy på marknaden, berättar Erik.

För mer information, vänligen kontakta:
Liselott Johansson, tel 070-654 20 58 eller email liselott.johansson@greaterthan.eu
www.greaterthan.eu
www.enerfydriving.com

 

Pressrelease

Links

-

Latest pressrelease