Racingstjärnor tävlar i Enerfy Driving under Örebro Race Day,
den 13 September i Örebro centrum.

 

Med F1-föraren Marcus Ericsson och hans Caterhambil i spetsen kommer publiken genom Enerfy Drivings plattform få se vilken av F1, STCC eller rallyförarna som kör smartast. Stora delar av Örebro kommer att spärras under evenemanget som kommer bevakas av TV, radio och tidningar.

Under dagen kommer ett antal av de motorstjärnorna som är på plats i Örebro att tävla i Enerfy Driving och utmana Eneryfs egen ambassadör Marcus Ericsson i vem som kör smartast.
-    Tack vare Enerfy Driving får vi ett roligt tävlingsmoment under dagen där förare från F1, STCC och Rally tävlar under samma förutsättningar, säger Marcus Persson på TVSportEvent.

Utöver tävlingsmomentet kommer Greater Than vara på plats i ”depån” där publiken kan köpa ett Enerfy Driving paket. De som köper Enerfy Driving kan efter evenemanget köra och mäta sig mot de stora stjärnorna.

-    Vi är stolta och glada över att vi fått förtroendet av Örebro Race Day att leverera plattformen till tävlingen och det är ett intressant event där det kommer var bra mediabevakning, säger Liselott Johansson, VD på Greater Than.
Det här ger allmänheten en nära inblick i hur skickliga racingförarna är på att köra smart, d.v.s. få ut hög snitthastighet men till minimal bränsleförbrukning. Det är en fantastisk möjlighet för den vanlige bilisten att se hur roligt det är att köra med Enerfy Driving.
-    Att användarna sedan i genomsnitt spar runt 20 % bränsle är en bonus för både miljön och plånboken, säger Liselott.

Mer info: Liselott Johansson, Verkställande Direktör
Tel: +46 706 - 542 058
E-mail: liselott.johansson@greaterthan.eu
www.greaterthan.eu
www.enerfydriving.com 

Pressrelease

Links

-

Latest pressrelease