Flaggning – ScanForce Holding ökar innehav till över 10%

Roger Karlsson, styrelseledamot i Greater Than AB, har via bolaget ScanForce Holding AB, den 16 december köpt 2000 aktier i Greater Than AB. Innehavet är nu 639042 st aktier vilket motsvarande 10 procent av aktiekapitalet och rösterna i bolaget.

För ytterligare information:
 
Liselott Johansson, VD Greater Than AB
Telefon: +46 706 – 542 058
Liselott.johansson@greaterthan.eu
www.greaterthan.eu
www.enerfydriving.com

Greater Than är världens ledande företag på analys av förarbränsleeffektivitet. Sedan starten 2004 har företaget analyserat körning motsvarande 45.000 varv runt jorden, inledningsvis fokuserade på lastbilschaufförer. Det unika med företagets metod är att körning kan jämföras, oavsett bil, trafiksituation och andra faktorer. 2014 lanseras Enerfy Driving för konsumentmarknaden – ett slags ”Run-keeper” för bilister. Bolaget är noterat på Aktietorget.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter