Marknadsträffar

Greater Than AB lanserar nu: Enerfy – Connect with your Car, andra generationens Infotainmentprodukt. Med ett kraftfullt serviceinnehåll, statistik och replayfunktion som överför viktig kunskap till den bilisten och jämställer förhållandet mellan bilföretagen, försäkringsbolagen och myndigheter å ena sidan, gentemot den enskilde konsumenten.
Enerfy – Connect with your Car kommer att förändra bilistens möjlighet att själv påverka både bilkörningen, såväl som många aspekter runt ägandet av bilen, ur ett större perspektiv.
Vill vi berätta mer om Bolagets framsteg på marknaden - på följande platser under våren:
-    Aktiespararna, Mora den 5 mars.
-    Aktiespararna, Stockholm på Operaterassen, den 9 mars klockan 16.30.
-    Remium, Stockholm, Kungsgatan 12, den 13 mars klockan 12.00.
-    Aktiespararna, Göteborg den 21 maj.
-    Aktiespararna, Stockholm den 8 juni.

Närmare upplysningar om tid och lokal kommer att finnas på vår hemsida.

Hjärtligt välkomna.

För ytterligare information:
 
Liselott Johansson, VD Greater Than AB
Telefon: +46 706 – 542 058
Liselott.johansson@greaterthan.eu
www.greaterthan.eu
www.enerfy.se  

Greater Than är världens ledande företag på analys av förarbränsleeffektivitet. Sedan starten 2004 har företaget analyserat körning motsvarande 52,000 varv runt jorden. Det unika med företagets kärnteknologi är att den mäter, kvantifierar och jämför hur energismart en bil kan köras. 2006 lanserades LeanHaulage, ett verktyg för kommersiella transportföretag. 2014 lanseras Enerfy Driving för konsumentmarknaden – som ett ”RunKeeper” för bilister. 2015 lanseras, Enerfy Connect with your Car. En produkt som ger bilisten bättre konsumentskydd, säkerhet och ekonomi. Bolaget är noterat på Aktietorget.

 

Pressrelease

Links

-

Latest pressrelease