Greater Than i samarbete med Media Markt

Media Markt och Jula kommer att sälja Enerfy – koppla upp bilen!

Greater Than bygger vidare på sitt nät av återförsäljare för Enerfy – den uppkopplade bilen. Efter att ha etablerat strategiska kanaler för e-handel intensifierar bolaget nu arbetet att etablera samarbeten med fysiska återförsäljare.
Bolaget inleder nu ett samarbete med elektronikvarujätten Media Markt. Enerfy kommer att börja säljas i samtliga varuhus i Sverige redan i april - maj.

-    Det här är en bra början men vårt mål är att Media Markt ska sälja Enerfy över hela världen, säger Jimmy Palmqvist, försäljningschef på Greater Than AB.
Media Markt har över 750 varuhus i 14 länder där Enerfy kan nå nya stora kundgrupper med intresse för teknik.

Samtidigt tecknar bolaget avtal med Jula. Jula kommer att sälja Enerfy i närmare 70 affärer i Sverige, Norge och Polen. Produkten kommer att finnas i butikerna under senare delen av våren.

-    Eftersom Enerfy inte konkurrerar med annan försäljning och samtidigt genererar intressanta marginaler, så har teknikkedjorna visat stort intresse för produkten, säger Liselott Johansson, VD på Greater Than AB.

-    Vi har de bästa online kanalerna genom Amazon i USA och Europa. Enerfy säljs också av CDON.com och Fyndiq.se. Nu lägger vi Media Markt och Jula till försäljningskanalerna, vilket ytterligare stärker vår markandsnärvaro, avslutar Liselott Johansson.

Greater Than har just lanserat en ny produkt kallad Enerfy - Connect with your Car. Genom att koppla upp bilen till mobilen får man tillgång till ett kraftfullt serviceinnehåll, statistik och replay-funktion av samtliga resor med bilen. Föraren får viktig kunskap om sin bil och bilkörning. Dessutom finns till exempel körjournal, hitta bilen, larmassistans och mycket. Enerfy är även en social plattform där användarna har också möjlighet att dela sina framgångar med andra.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Liselott Johansson, VD Greater Than AB
Telefon: +46-706 542 058
liselott.johansson@greaterthan.eu
www.greaterthan.eu          
www.enerfy.se

Greater Than är världsledande på teknologi för mätning och analys av bilkörning. Sedan starten 2004 har företaget analyserat bilkörning motsvarande 52,000 varv runt jorden. Greater Than har utvecklat algoritmer med inbyggd artificiell intelligens. Dessa algoritmer kan mäta, kvantifiera och jämföra hur energismart en förare kör bilen, oberoende av bilmärke. 2006 lanserades LeanHaulage, ett verktyg för kommersiella transportföretag. 2014 lanseras Enerfy Driving för konsumentmarknaden – som ett RunKeeper” för bilister. Under 2015 lanseras, Enerfy - Connect with your car, en produkt som ger bilisten bättre konsumentskydd, säkerhet och ekonomi. Bolaget är noterat på Aktietorget.

 

Pressrelease

Links

-

Latest pressrelease