Greater Than väljer NEW som byrå


Nu är det klart att reklambyrån NEW, startad av Jocke Jonason och Jens Pamp, inleder samarbete med startup-bolaget Greater Than, som har en bilförsäkringslansering väntades runt hörnet. 
 
Samarbetet har diskuterats sedan länge, men nu är det klart att Greater Than väljer Stockholmsbaserade NEW som reklambyrå. Greater Than, som snart lanserar en helt ny typ av bilförsäkring, vill förtydliga hur den banbrytande försäkringen kommer att gynna svenskarna. 
 
– Det är väldigt roligt att vi kan arbeta med en sådan tungviktare inom reklambranschen. Vi letade länge efter rätt byrå att samarbeta med och nu har vi hittat rätt. Tillsammans med NEW kan vi snabbt och starkt bygga upp vårt varumärke och skapa tydlig och framförallt bra kommunikation som ger affärer, säger Jimmy Palmqvist, marknadschef på Greater Than. 
 
Under det kommande året kommer samarbetet att bestå i flertalet satsningar som kommer att synas i både traditionella och digitala medier. Att samarbeta med Greater Than är något som NEW tycker är spännande och som kommer att passa bra in deras portfölj.
 
– Vi har som motto att arbeta med nya och fräscha företag med bra och unika idéer. Att Greater Than vill arbeta med oss ser vi som väldigt positivt - vi får möjligheten att sätta ett okänt varumärke på världskartan. Att dessutom få göra detta tillsammans med riktigt kloka människor på Greater Than gör det hela ännu bättre, säger Jens Pamp, vd på NEW.
 
ENERFY, HUR DEN FUNGERAR:
Greater Than står bakom bilförsäkringen Enerfy, som snart ska lanseras på svenska marknaden. Enerfy är en ”Pay As You Drive”-bilförsäkring som baseras utifrån bilförares sätt att köra och även hur mycket de kör. Genom att föraren bara betalar när hen kör och får en premie som räknas utifrån hur säkert föraren kör, kan flera bilförare sänka sina försäkringskostnader. Bilförsäkringen grundar sig i två faktorer: en läsare som enkelt klickas in i bilen och en app som du synkar läsaren mot.
 
För mer information, vänligen kontakta:
Jimmy Palmqvist, marknadschef Greater Than:
070 - 727 40 53
jimmy.palmqvist@greaterthan.eu

Jens Pamp, vd NEW Ad Agency:
070 - 305 12 67
jens.pamp@newadagency.se


Greater Than har, med över 12 års erfarenhet av uppkopplade bilar, utvecklat tjänster för bilister som bidrar till billigare, miljövänligare och enklare bilkörning. Greater Thans teknologi har öppnat upp för en ny affärsmodell gällande bilförsäkringar som baseras på hur bilen körs – en ”Pay as you drive”-försäkring: Enerfy. Med den Enerfy kommer alltfler användare att kunna ställa bilen hemma till förmån för andra transportalternativ till en mer transparent försäkringskostnad.

Pressrelease

Links

-

Latest pressrelease