CAREERS / JOBBA HOS OSS 

Lediga tjänster

Vi har stora internationella ambitioner inom en av de hetaste marknaderna just nu. Vi befinner oss i stormens öga med lansering av en helt ny modell av bilförsäkring – pay as you drive. En rättvis försäkring som bara betalas efter användande. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och söker nu nya stjärnor till vårt team som vill vara med om att forma framtidens bilförsäkring och sin egen framtid. 

Projektledare

Arbetsbeskrivning
Vi har nu många spännande projekt både nationellt och internationellt på gång. Där du kommer att bli spindeln i nätet. Du kommer att driva dessa projekt med kontinuerlig avstämning med kund. Internt se till att rätt person har den input den behöver och levererar sin del i projektet i rätt tid för att vi ska hålla våra tidsplaner och lansera det vi lovat. 

Du har en gymnasial utbildning, pratar och skriver svenska som engelska obehindrat, samt minst tre års erfarenhet inom projektledning/produktionsledning, gärna inom IT projekt, erfarenhet från bilindustrin är meriterande. ​​​​​​​

Läs mer...

Telefonförsäljare

Arbetsbeskrivning
Dina huvuduppgifter är att kontakta kunder samt svara på inkommande samtal. Kunderna har oftast visat ett intresse för vår produkt via vår hemsida innan vi kontaktar dem.
Vi arbetar med en strukturerad modell där tydliga mål samt tät och kontinuerlig uppföljning är en naturlig del i vardagen. 
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Placeringsort är Stockholm. Visst kvällsarbete kan förekomma. 

Läs mer...

Key Account Manager

Arbetsbeskrivning
Du är en målmedveten person med en positiv attityd. Du är bra på att arbeta självständigt, är ambitiös och har hög arbetsmoral. Vidare är du ansvarsfull, engagerad och gillar att arbeta mot uppsatta mål.
Du är representativ, förtroendeingivande, bra på att skapa goda relationer och att inspirera människor. 

Din roll är att hjälpa våra partners säljare med olika aktiviteter som säljtävlingar, event och säljdrivande kampanjer. Samt säkerställa att de har all kunskap, information, material och framförallt motivationen att förmedla just vår bilförsäkring. 

Läs mer...

Ansök här:

Fält med * är obligatoriska att fylla i. Övriga är valfria.
Välkommen med din ansökan!

  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 10 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 10 MB)